Liqui Moly Eicma 2021
Масла и добавки за мотоциклети на Liqui Moly
Малка част от гамата масла и добавки за мотоциклети на LIQUI MOLY

LIQUI MOLY е един от малкото производители на добавки, създадени специално за мотоциклети. Това са химически инструменти, които могат да изпълняват определени задачи по-бързо, по-просто и по-изгодно, отколкото с механични средства. В допълнение към своите добавки, LIQUI MOLY ще представи своите моторни масла и други химически продукти за двуколесни на изложението EICMA за мотоциклети в Милано.

Един пример за добавки са LIQUI MOLY Motorbike Shooters. Това са като малки енергийни блокчета за мотоциклети. Добавките се предлагат в малки кутии от 80 ml – размер, който е точно съобразен с резервоара на мотоциклета. Това означава, че вече не е необходимо да се намира място за съхранение на наполовина пълна кутия с добавка.

Гамата Shooter се състои от пет различни продукта за различни задачи. Speed ​​Shooter подобрява горенето и следователно ускорението. 4T Shooter премахва отлаганията в горивната система, клапаните, запалителните свещи и горивната камера, като по този начин възстановява оригиналните характеристики на мотоциклета. Шутърът на бензиновия стабилизатор гарантира, че бензинът не старее толкова бързо през зимната пауза, като по този начин може двигателят да работи гладко отново през пролетта. Добавката за промиване на двигателя не влиза в бензина, а в маслото, точно преди смяната му. Това разгражда мръсотията и отлаганията, които след това се отстраняват заедно със старото масло. След това MoS2 Shooter се добавя към прясното масло. Малката тръба съдържа твърдата смазка MoS2, която намалява триенето в двигателя и го предпазва от износване.

Добавките Shooters са само някои примери от гамата за мотоциклети на LIQUI MOLY. Включва други добавки, широка гама от моторни масла за четиритактови и двутактови двигатели, масла за вилици, спрейове за вериги, спирачни течности, почистващи и поддържащи средства, също за кожени комбинации и каски. За гаражите има и оборудване като стелажи за барабани, помпи и др. Мотоциклетната гама включва над 100 продукта.

LIQUI MOLY не само непрекъснато разширява гамата си от мотоциклети през последните години. Продажбите в този сегмент също са се увеличили повече от общите продажби. „Тази година ще генерираме три пъти повече оборот, отколкото преди пет години“, казва Салваторе Конилио, експортен мениджър в LIQUI MOLY. „Това показва, че все повече и повече мотористи са впечатлени от качеството, което предлагаме.” И не само това: професионалните ездачи също избират качество от Германия. Всички екипи на Moto2 и Moto3 използват масло LIQUI MOLY от години.

Liqui moly

Моторни масла и добавки за мотоциклети от немската марка.

One thought on “Представяне на масла и добавки на EICMA 2021

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.