За началото на годината специалистът по смазочните материали от Улм печели избора на читателите на списание Auto Zeitung Classic Cars като най-добрата марка моторни масла.

Независимо дали е шофьор на автомобил или камион, механик, майстор на работилница или продавач в търговията на дребно – за мнозина LIQUI MOLY е топ марка. Читателите на Auto Zeitung Classic Cars са съгласни. Те избраха базираната в Улм компания по смазочни материали за най-добрата марка в категорията на моторните масла.

През януари античната и модерната класика обикновено са в хибернация или на повдигащата платформа. И когато приятелите на класическите превозни средства не са заети с бърникане, има време да се заемат със своята автомобилна страст по други начини. Едно от тях е да разгледате специализираната литература. Auto Zeitung Classic Cars призова своите читатели да изберат своите фаворити сред производителите на продукти и резервни части за ретро и класически автомобили. LIQUI MOLY спечели в категорията моторни масла.

Тези, които имат слабост към ретро колите, често имат и слабост към технологиите. Те знаят как да заобиколят двигателя и техните мнения имат реална тежест. „Ето защо сме толкова горди, че читателите на Auto Zeitung Classic Cars отново ни избраха за най-добрата марка масло“, казва Гюнтер Йермайер, управляващ директор на LIQUI MOLY.

Повече от десетилетие базираният в Улм специалист по смазочни материали винаги е бил начело на подиума в многобройни читателски гласувания. „И ние сме възхитени и почитани от всяка победа“, казва Гюнтер Йермайер. „Това включва и многократната награда в сегмента на грижите.“ LIQUI MOLY получи бронз в категорията боя/лак/хром.

Има отделна продуктова линия за ретро превозни средства. Две еднокласни масла с SAE 30 и 50, 20W-50 многокласно масло и SAE 50 еднокласно масло, предназначени само за исторически мотоциклети. Към тях се присъединяват смазочните материали SAE 90 и 140. Класическите продукти за превозни средства на LIQUI MOLY са специално формулирани, за да отговарят на наследената технология и да са лесни за материалите, които са били използвани тогава. Ако не сте сигурни, ръководството за масло на liqui-moly.com ще ви помогне.

Всеки, който иска да се отнася към своето моторизирано съкровище с нежна грижа, ще намери това, което търси в LIQUI MOLY. Освен смазочни материали има добавки, както и продукти за обслужване на автомобила и за грижата за него. „LIQUI MOLY предлага разнообразие, качество и обслужване – Произведено в Германия“, подчертава управляващият директор. Любителите на класическите автомобили също чувстват, че са в добри ръце, което се доказва от избора за топ марка.