Оръжия

Продукти за почистване на оръжие Liqui Moly

Продукти за почистване на оръжие

Всяко оръжие винаги трябва да бъде надеждно, прецизно и добре поддържано. Това важи както за „къси“, така и за „дълги“ оръжия, независимо дали сте на лов, на стрелба, на състезания или го използвате за работни цели. Визуалното впечатление, което прави оръжието, също е важно. Ето защо внимателното и правилно почистване и поддръжка на оръжието е абсолютно задължително за всеки собственик. Серията GUNTEC от LIQUI MOLY предлага всичко необходимо.

Почистващ препарат за заглушители GUNTEC

Това е специален разтвор на водна основа на повърхностно активно вещество за бързо и пълно разтваряне и неутрализиране на упорити остатъци от горене в шумозаглушителите. Благодарение на независимия си ефект продуктът на Liqui Moly позволява дори заглушители, които не могат да се разглобяват и високоефективните карбонови шумозаглушители да се почистват лесно и напълно.

Почистващ препарат за заглушители Liqui Moly

Грес за оръжие GUNTEC

Грес за оръжие Liqui Moly

Силно прилепваща синтетична специална грес с керамични твърди лубриканти. Осигурява безопасното функциониране на всички видове оръжия поради отличния си смазващ ефект. Благодарение на своите аварийни характеристики, съдържащите се твърди смазки осигуряват най-ниските коефициенти на триене и най-добрата възможна защита от износване дори в критични ситуации на смазване. Предлага необходимата защита от корозия за всички метални компоненти дори при екстремни условия на работа.

Масло за оръжие GUNTEC

Високо адхезивно, средно вискозно специално масло за консервиране и смазване на пистолети и метални части. Осигурява оптимална защита от корозия и благодарение на изключителните си смазочни свойства осигурява оптимална защита от износване на движещи се части и на всички точки на смазване. Благодарение на добрите свойства на проникване и високата защита срещу смола, той е идеален и за смазване на прецизни механични компоненти. Универсално оръжейно масло с добра пластмасова съвместимост и възможност за смазване на дърво.

Спрей за грижа за оръжието GUNTEC

Спрей за грижа за оръжието GUNTEC на Liqui Moly

Силно адхезивен, средно вискозен специален маслен спрей за запазване и смазване на пистолети и метални части. Осигурява оптимална защита от корозия и образува равномерен, стабилен и особено водоотблъскващ маслен филм върху повърхността. Осигурява оптимална защита от износване на движещи се части или в точките на смазване поради изключителните си смазочни свойства. Прониква дори в труднодостъпни точки на смазване поради изключително добрите свойства на проникване и остава стабилен дори след дълги периоди на употреба благодарение на високата защита срещу смола. Твърдите смазочни материали PTFE, които съдържат, гарантират аварийни характеристики и най-ниски коефициенти на триене. Универсален спрей за грижа за оръжието с добра пластмасова съвместимост и възможност за омасляване на дърво.

За повече информация

Ако проявявате интерес към серията за почистване на оръжия на Liqui Moly, можете да попълните контактната форма, където да зададете своите въпроси.

Ако желаете можете, да се свържете и с официалния дистрибутор на Liqui Moly за България – Сенакс, където ще получите информация относно продажба и доставка за продуктовата гама.

Телефон: 0892 91 1911

Имейл: eshop@senax.bg

Форма за контакт