Мотоциклети

Добавки за мотор на Liqui Moly

Историята на Liqui Moly и светът на моторите е дълга и изключително ползотворна, като тяхното сътрудничество продължава и до днес. От 2015г. Лики Моли е ексклузивен доставчик на моторни масла и добавки за състезанията на Moto 2 и Moto 3. По този начин се гарантира, че всеки един от отборите, участващи в тези надпревари, използва едни и същи висококачествени продукти.

Liqui Moly е и сред главните спонсори на Moto GP, като сега стават и главен спонсор на Grand Prix на Германия, което ще се нарича LIQUI MOLY Гран При на Германия.

Масла за мотори

Моторните масла на Лики Моли гарантират ниската консумация на масло, защитават от износване, имат висока устойчивост при триене и други полезни характеристики. Така продуктът отговаря на високите изискванията на мотористите.

В гамата на маслата за мотоциклетите има синтетични, със синтетична технология и минерални такива.  Допълнително, немската марка предлага масла както за мотори с четиритактови двигатели, така и за такива с двутактови.

Лики Моли предлага и масла с различен вискозитет- 10W40, 15W50, 20W50, 5W40, 10W60. Сериите, в които са обединени маслата за мотори са:

Масло за мотори
  • Street
  • Street Race
  • Offroad Race
  • Offroad
  • Basic

Маслата на Liqui Moly покриват широк спектър от мотоциклети и скутери, независимо от датата им на производството. 

Масла за скутери и ATV

Независимо, че популярността на продуктите за мотоциклетите е по-голяма, Лики Моли са се погрижили и за скутерите и ATV-тата, създавайки специфични моторни масла, за тези возила. 

Немската марка разработва масла за двутактови и четиритактови двигатели на скутери, а за ATV (All Terrain Vehicles) моторно масло, разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане. Също така предлага и масла за машини с екстремни натоварвания извън пътя, четириколки и SxS (Side by Side) със или без мокър съединител.

Други продукти за превозни средства на две гуми

Едно от нещата, с които Liqui Moly се гордее е широката гама от масла и добавки, които покриват нуждите на съвременния потребител. Освен жизненоважните масла за скутери, мотоциклети и ATV, немската марка предлага и:

  • Масла за скоростна кутия

Разработени за W5, W10 и W15. Синтетични масла за вилки и амортисьори, като те успешно предпазват образуването на пяна и втвърдяването на уплътненията.

  • Спрейове

Разнообразие от спрейове, които оптимизират работата на мотоциклета/скутера. Основният спрей, който Лики Моли пуска в експлоатация е спреят за мотоциклетна верига, който бързо и лесно я почиства и обезмаслява.

  • Добавки

Освен добавките за автомобили, Liqui Moly разработва и гама от добавки за мотоциклет. Някои от основните включват добавка за масло, стабилизатор за бензин, добавка за промиване на двигател, добавка за гориво и др.

Спрей Liqui Moly

Къде да купим продукти за мотоциклета или скутера си?

Продуктите на Liqui Moly могат да се намерят в дистрибуторите на официалния представител на марката за България Сенакс ООД ( www.senax.bg) , във водещи мото магазини, в Мотопойнт и на www.motopoint.bg

Масла за мотори, скутери и АТВ

Подходящи за мотоциклети, скутери, триколки и мотопеди.

Добавки за мотори, скутери и АТВ

Добавки за гориво, спрейове за вериги, подпомагащи и запазващ мотора

Как да изберем масло за нашия мотоциклет или скутер

В продължение на години, Liqui Moly са работили рамо до рамо с водещи мотоциклетни компании, за да разработят различни типове моторни масла, които най-добре да отговорят на изискванията на потребителите. 

Liqui Moly развиват ръководство за избор на най-подходящо масло за твоята машина в няколко лесни стъпки. Кликни на бутона и следвай инструкциите.