Лодки

Продукти за лодки Liqui Moly

Продуктите на Liqui Moly  за лодки ви предпазват винаги, когато излизате в открити води.

Във водата надеждността на вашата лодка е на първо място. Само тези, които могат да разчитат на своя двигател и материал по всяко време, са имунизирани срещу неприятни изненади. Постоянната влага, променящите се, често тежки метеорологични условия и нередовните периоди на употреба поставят най-високи изисквания към технологиите и оборудването. Със специално разработената морска гама на Liqui Moly се гарантира, че вашата лодка и оборудване запазват пълната си функция и производителност в дългосрочен план.

Немската марка предлага персонализирани решения за почти всеки морски проблем: двигателни и трансмисионни масла, добавки за горивото, които могат да ви помогнат да се борите или избягвате често срещани проблеми като лошо смазване, липса на консервация, корозия и бактерии, греси и продукти за грижа, които гарантират максимална надеждност и защита.

Добавки

Добавките на Liqui Moly са помощни средства, които добавяте към горивото в малки количества. В зависимост от вида на добавката можете да постигнете или подобрите определени свойства на вашата лодка. Нашите добавки оптимизират работата на горивата или се борят с  проблеми, свързани с проникването на вода. Марката предлага различни добавки за дизелови и бензинови двигатели, които подпомагат дългосрочно запазване или почистване на цялата горивна система и запазване на пълната производителност на двигателя.

Добавка за дизел за плавателни съдове

Продукти за поддръжка

Плавателните съдове са подложени на най-разнообразни, често екстремни влияния на околната среда поради солената вода, вятъра, слънцето, заобикалящата ги флора и фауна и други фактори. Морският асортимент на Liqui Moly ви предлага богато портфолио от специално разработени, продукти за грижа и обслужване, като мултифункционален спрей и грес за лодки Marine. Същите са съвместими с материала, лесни за използване и биологично разградими. Разбира се в познатото най-високо качество на немската марка.

Мулти спрей за лодка

Продукти за Лодки

Добавки за гориво и продукти за поддръжка на плавателни съдове.