Камиони

Независимо дали става дума за моторни, трансмисионни или хидравлични масла, добавки или греси – решенията, които Liqui Moly взима, гарантират, че вашите превозни средства и машини няма да показват никакви слабости дори при най-голямо натоварване. Затова от немската марка съставиха продуктов пакет, която възможно най-точно да отговаря на вашите нужди. Освен това можете да се възползвате от съветите на Liqui Moly, тъй като с интелигентно управление на вашият автопарк или вашият гараж могат да спестите допълнително време и пари.

Масло за камиони

Въпреки големия пробег, прах, влага, топлина, студ, удар и тежките товари – никой камион не може да си позволи проблеми с двигателя. Престой, паузи за сервиз на камиона и производствени загуби задържат операциите, струват пари и не оставят добро впечатление у клиента. За да се избегне това, Liqui Moly предлага високоефективни смазочни материали за всички търговски превозни средства и строителни машини. Верен е на мотото „По-малко с консумацията и износването, повече с оперативната надеждност и производителност.“

В продуктовата гама на немската марка има вискозитети като:

  • 5W30
  • 10W40
  • 15W40

Добавки за камиони

Серията Truck Series Oil Treatment е резултат от лабораторните изследвания на Liqui Moly,  одобрени от световни производители на камиони и спазват най-високи стандарти за пазара.

Добавките за камиони притежават защита на двигателя с MoS2. Молибденът дисулфид (MoS2) образува силно устойчив смазващ филм върху всички повърхности. Осигурява високо експлоатационна надеждност благодарение на оптималното защита от износване. Намалява триенето и износването и гарантира тиха работа на двигателя Намалява маслото и разхода на гориво.