Градина

Масла и добавки за градината на Liqui Moly

Косачки за трева, тракторни косачки, тримери за трева, ножици за жив плет, градински шредери, верижни триони, снегорини, чистачки, електрогенератори и много други – „Зелената“ продуктова линия на Liqui Moly за градински уреди е толкова разнообразна, колкото и броят на наличните градински инструменти. С решения като бензиновия стабилизатор, масло за градинско/зимно оборудване, масло за верижни триони, хидравлично масло и различни спрейове за грижа, ние пренасяме нашия опит от автомобилния сектор към двигателите и агрегатите на уреди за грижа за градината, където нашите продукти гарантират по-добра производителност и издръжливост във всеки сезон.

Масло за моторен трион

Висококачествено и високопроизводително моторно масло, специално разработено за смазване на 2-тактови двигатели с въздушно охлаждане, отговаря на строгите изисквания на водещите производители на моторни триони. За оптимално смазване и защита от износване дори при най-трудни условия и с ефективна защита от корозия. Една от ключовите му характеристики е, че поддържа двигателя чист. Разработен за високопроизводителни моторни триони със и без каталитични преобразуватели. Смесва се с голям набор от горива. За перфектна работа е важно да се спазва съотношенията на смесване на производителя.

Масло за моторен трион на Liqui Moly

Минерално масло за косачки SAE 30 4T

Този продукт гарантира оптимална чистота на двигателя и изключителна защита от износване. Високото ниво на добавки гарантира първокласно смазване и дълъг експлоатационен живот на двигателя. Предпазва от корозия дори при неблагоприятни условия на работа и при презимуване. Специално за 4-тактови двигатели за косачки и други двигатели, които изискват еднокласно масло с вискозитетен клас SAE 30 и съществуващите спецификации.

Добавки

Освен маслата за различни типове градински уреди, от Liqui Moly са се постарали да имат и добавки, които да удовлетворят нуждите на хората, когато се занимават с градината си. Едни от най-популярните са спрей против гризачи, спрей против ръжда, добавка за бързо почистване на спирачки, добавка Start Fix, която подпомага успешно стартирането на двигатели при много ниски температури.

Откъде мога да поръчам?

Закупуване на масла и добавки за градина, можете да направите в големите магазини за градински пособия или през онлайн магазина на официалния представител на Liqui Moly за България – Сенакс ООД на www.senax.bg

Ако не виждате своето масло и/или добавка винаги можете да се свържете с екипа на Сенакс за повече информация:

Масла и добавки за Градина

Разгледайте масла за косачки и моторни триони, както и добавки подобряващи ефективността на градинските инструменти в онлайн магазина на Сенакс.